Başkan İnan, zabıta personelinin haftasını kutladı

Belediye Başkanımız Dr. Osman İnan, Zabıta Teşkilatı'nın 195'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta personeliyle bir araya geldi.

Hayrabolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personel il bir araya gelen Başkan İnan, tüm zabıta personelinin Zabıta Haftasını kutladı.

Zabıtanın vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesi olduğunu ifade eden İnan şöyle konuştu ;

"Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta Hayrabolu Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.